Βιωματικό εργαστήρι συντροφικών σχέσεων: Κρατήστε την αγάπη ζωντανή!

Ελάτε να μάθουμε, να βιώσουμε και να μοιραστούμε νέους τρόπους που θα μας ενδυναμώσουν στις σχέσεις μας. Μπορείτε να συμμετέχετε μόνοι σας ή με τον σύντροφό σας, αυτό το εργαστήρι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη και τη δική σας συνεισφορά στις σχέσεις σας. 

Το εργαστήρι έχει διάρκεια 5 ωρών και είναι ευχάριστο και ταυτόχρονα διαφωτιστικό και γεμάτο βιωματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε βαθύτερα τις συντροφικές σχέσεις.

Στο εργαστήρι αυτό θα μάθετε:

  • Πως να καταλάβετε αλλά και μιλήσετε την γλώσσα αγάπης του συντρόφου σας.
  • Τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας.
  • Που βρίσκομαι και που θέλω να πάω στην σχέση μου.
  • Και πολλές ακόμη δεξιότητες που θα φέρουν χαρά και αρμονία στις σχέσεις σας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο στην διδασκαλία του Alfred Adler & του Rudolf Dreikurs. Βασισμένο στις αρχές του Positive Discipline Association που στοχεύει στην ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Αφορά όλες τις σχέσεις!

Αυτό το εργαστήρι είναι για εσένα! 

Οποιοδήποτε ζευγάρι ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, και οποιοσδήποτε άνθρωπος επιθυμεί να έχει συντροφικές σχέσεις μπορεί να συμμετέχει. Όλες οι σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από αυτές τις δεξιότητες. Επίσης βοηθητικό είναι για ψυχολόγους και σύμβουλους ψυχικής υγείας που θα ήθελαν να εφαρμόσουν τις ιδέες αυτές σε θεραπευτικά πλαίσια.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης για την συμμετοχή σας! Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, δεν θα ξεπεράσει τους 12.

Έκπτωση 25% για εγγραφές έως 10/4!

Για κράτηση θέσης και πληροφορίες: tel. 6948829726 email: virginia_gerazouni@yahoo.co.uk

Be Social! Share this.