Γιορτή Αποφοίτων Ομάδων Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα (Parent Effectiveness Training – P.E.T.)

Ήταν μια πολύ εποικοδομητική σεζόν, μάθαμε πολλά καινούργια πράγματα, νέες δεξιότητες επικοινωνίας και ήρθαμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Έτσι χθες αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε και να χαρούμε την επιτυχία μας όλοι μαζί!

Γονείς και παιδιά παίξαμε και γελάσαμε με τα παιχνίδια που μας οργάνωσε η γυμνάστρια κ. Ειρήνη Δημοπούλου (Μέθοδος Sherborne) γνωστή πια στο νησί μας για την εξαιρετική της δουλειά!!! Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και το ευχαριστηθήκαμε μικροί-μεγάλοι!!! Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας Ειρήνη!!!

Μετά μπήκαμε στον κύκλο της κ. Σούλας Χατζησιδερή (Όλον) και της κ. Αγγελική Ζιγλάκη για να χαλαρώσουμε με ένα μάθημα ρεφλεξολογίας για τα παιδιά μας! Τα παιδιά το λάτρεψαν. Ήταν μια βαθιά εμπειρία σύνδεσης… Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σας!!!

Τέλος αφήσαμε όλοι σκέψεις, ευχές και συναισθήματα σε ένα αναμνηστικό πανό που θα τοποθετηθεί στο χώρο των ομάδων για να μεταδώσουμε την δύναμή μας και στους επόμενους που θα θελήσουν να έρθουν στην παρέα μας!!!

Έτσι περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα, μια ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά μιας και δεθήκαμε πολύ μέσα από τις ομάδες γονέων…

Είμαι ευγνώμων για όλα και πολύ χαρούμενη για την ενωμένη προσπάθεια που κάνουν οι γονείς του νησιού μας!

Μαθαίνοντας αποτελεσματική επικοινωνία δείχνουμε έμπρακτα στα παιδιά μας πως και εκείνα να επικοινωνούν, να συνδέονται και να σχετίζονται καλύτερα με τους γύρω τους. Συμβάλουμε έτσι στη δημιουργία μιας πιο δημοκρατικής και ειρηνικής κοινωνίας!!!

Δεσμεύομαι να οργανώσω και άλλα τέτοια όμορφα απογεύματα!

Να είστε όλοι καλά!!!

Νέες ομάδες Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα (Parent Effectiveness Training – P.E.T.) ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Έχει ήδη ξεκινήσει λίστα εγγραφών και δήλωσης ενδιαφέροντος!

Όσοι θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο 6948829726 για να προλάβετε θέση και ώρα που σας εξυπηρετεί!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση…

Be Social! Share this.