«Αντιμετωπίζοντας Δύσκολους Πελάτες Στον Χώρο Εργασίας» Εντυπώσεις από το Σεμινάριο

Ακόμη ένα βιωματικό σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Κάθε ένα μοναδικό και κάθε ένα διαφορετικό, όμως αυτή τη φορά ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία.

Ακόμη σκέφτομαι και αναλογίζομαι τα όσα ειπώθηκαν και τις συνειδητοποιήσεις που κάναμε.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλετε στην διάθεση των συμμετεχόντων. Όλοι επένδυσαν σ’ αυτό με πολλούς τρόπους. Επένδυσαν τον χρόνο τους, αλλά πάνω από όλα επένδυσαν με την κατάθεση των εμπειριών τους, το μοίρασμα των συναισθημάτων τους και την τόλμη τους να εμπιστευτούν, να ανοιχτούν, να μάθουν και να εξελιχθούν. Ήταν πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα!

Αυτό όμως που απολαύσαμε πραγματικά ήταν ο συνεργάτης μου, κ. Patrick Akrivos, που μας τίμησε με την παρουσία του. Μας κράτησε το ενδιαφέρον και την προσοχή μας αμείωτα για 5 ώρες κάθε μέρα, χωρίς να δυσανασχετήσει κανείς ούτε λεπτό. Έχει πραγματικό ταλέντο σ’ αυτό που κάνει και μας έδωσε πληθώρα γνώσεων και πληροφοριών με ένα μοναδικό τρόπο. Συμμετείχαμε όλοι και μέσα από βιωματικές διεργασίες μας οδήγησε βήμα βήμα στο να χτίσουμε τις γνώσεις μας μέσα από τα δικά μας βιώματα και παραδείγματα, έτσι ώστε ότι μάθαμε να γίνει δικό μας και να μας μείνει εύκολα και αβίαστα.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας και για την συμμετοχή σας. Δεν θα ήταν όλο αυτό εφικτό χωρίς εσάς.

Σ’ ευχαριστώ κι εσένα Patrick για όσα μας έμαθες, για όσα με μαθαίνεις και που πιστεύεις σε μας, βοηθώντας μας έτσι να ξεκλειδώνουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Δείτε παρακάτω σχόλια και εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες:

«Το σεμινάριο με βοήθησε να μάθω πως μπορώ, όχι μόνο να διαχειριστώ ένα δύσκολο πελάτη, αλλά στο τέλος να τον κάνω να γίνει και ο καλύτερός μου πελάτης. Οι λάθος χειρισμοί μου στο παρελθόν με έκαναν να χάνω ακόμα και όταν είχα δίκιο.»

Γιώργος.

«Άμεση προσέγγιση. Το βιωματικό κομμάτι απίστευτα ωφέλιμο. Συνειδητοποίησα τη δύναμή μου σε μία δύσκολη πελατειακή σχέση. Απενοχοποίησε το «όχι» που έχω το δικαίωμα να πω».

Ειρήνη.

«Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, μου άρεσε η απλότητα, η αμεσότητα και τα παραδείγματα βγαλμένα από τη καθημερινότητα. Τα βιωματικά ήταν η αρχή της εξάσκησης που πρέπει να κάνουμε. Εποικοδομητικός προβληματισμός, η συνέχεια για να εξελιχθούμε. Ευχαριστούμε!»

Ελπίδα.

«Εξαιρετικό. Βοηθάει να δεις τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφεσαι και λειτουργείς!»

Τ.

«Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό και βιωματικό. Η δουλειά είναι με τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση στις σχέσεις μας με τους άλλους»

Μ.

«΄Ενα πολύ ενδιαφέρον και επιτυχημένο σεμινάριο! Μακάρι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιες τεχνικές που μάθαμε για να γίνουμε καλύτεροι.»

Δροσούλα.

«Υπέροχες τεχνικές για ανάπτυξη σχέσεων! Πολύ όμορφα βιωματικά, πρακτική και εξάσκηση! Είναι πολύ όμορφο να εξελισσόμαστε για το καλύτερο. Έτσι φτιάχνουμε ένα κόσμο όμορφο! Ευχαριστώ!»

Αγγελική.

«Το σεμινάριο ήταν πολύ καλό. Μου έδωσε πράγματα που μπορούμε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε στις δουλειές μας».

Ιωάννα.

«Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Παραδείγματα και πρακτικότητα βοήθησαν στην κατανόησή του ευκολότερα. Μεγάλη ανάλυση του θέματος όπου ταίριαζε, στην κάθε περίπτωση».

Μιχάλης.

«Ενδιαφέρον και χρήσιμο το σεμινάριο. Πράγματα τα οποία θεωρούσα ότι βοηθάνε τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ελπίζω να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω όπως πρέπει στην κάθε περίπτωση».

Μ.

«Πληροφορίες πολλές και χρήσιμες, αλλά κυρίως σημαντικές. Κάτι που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν».

Σούλα.

«Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Η εναλλαγή θεωρίας και πράξης βοήθησε πολύ στο να αποτυπωθούν όσα ειπώθηκαν στη διάρκειά του».

Β.

«Πολύ καλή προσέγγιση του θέματος, ειδικά το βιωματικό κομμάτι και οι ομαδικές εργασίες, κάτι το οποίο δεν είχα μάθει να δουλεύω μέχρι τώρα».

Ρία.

«Εκπληκτικός ο τρόπος, «μαιευτική μέθοδος», ο οποίος ανέδειξε τη συμπεριφορά μας και τα λόγια μας «απέναντι» στον «δύσκολο πελάτη».

Ισμήνη.

«Ενδιαφέρον σεμινάριο με μεθοδικότητα. «Μάθε να ψαρεύεις, από το να σου δίνουν έτοιμο φαγητό». Σημαντικά tips αποτελεσματικής εκμάθησης».

Λ.

Be Social! Share this.