Εντυπώσεις από το Birth Story workshop

Το βιωματικό εργαστήρι του Birth Story ολοκληρώθηκε και μας άφησε πιο δυνατούς και πιο πλήρης … μια εμπειρία που δύσκολα μπαίνει σε λόγια! Νιώθω ευγνωμοσύνη για την Ramona και για όλους όσους συμμετείχαν και έκαναν αυτήν την εμπειρία μοναδική! Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Μαυρογιάννη που μας έκανε την μετάφραση!!!

Ακολουθεί μία «γεύση» από τις σημειώσεις της Ραμόνας από μία ιστορία γέννησης όπως την δουλέψαμε…

«Είμαι, υπάρχω… δεν είναι το τίποτα… Ξέρω ότι κάτι θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί… υπάρχει μία κίνηση, όπως τον άνεμο. Φέρνει μαζί του έναν σπόρο… έχει ανάγκη να μεγαλώσει… είμαι ο σπόρος αυτός και ξέρω ότι έχω καλέσει κάτι κοντά μου γιατί έχω την ανάγκη να μεγαλώσω. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Ότι συμβαίνει είναι έξω από τον έλεγχος μου, σαν μία δύναμη που ωθεί τον σπόρο αλλά και τα πάντα να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν. Είναι αγάπη! »

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας και την πνευματική εξέλιξη που μας χαρίσατε!!!

Δείτε φωτογραφίες από το εργαστήριο:

Οι συμμετέχοντες είπαν:

“Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα εξίσου ή και περισσότερο σημαντική από τα πολυάριθμα «θεωρητικά» σεμινάρια που έχω βρεθεί.  Η προσέγγιση, τα μηνύματα, οι πνευματικές «βουτιές», η δυναμική της ομάδας ήταν εκπληκτικές. Εάν μπορούσαν να πείσουν όλα τα άτομα της κοινωνίας ν’ακολουθούν τέτοιες προσεγγίσεις σίγουρα θα ζούσαμε όλοι μαζί καλύτερα!!!! Να το ξανακάνουμε λοιπόν!»

«Ήταν πολύ ωραία. Είναι μια καλή εμπειρία. Ευχαριστώ την Βιργινία και την Ραμόνα και όλη την ομάδα για τις όμορφες στιγμές!»

«Οι σκέψεις έχουν δύναμη!»

«Αγάπη, ελευθερία, γνώση για εμένα, αισιοδοξία!»

«Ποτέ δεν είναι αργά! Μια εσωτερική φωνή μπορεί να μας κάνει να ξεκινήσουμε ξανά τη ζωή μας όπως θέλουμε με τη γνώση και τη σοφία που τώρα έχουμε!»

«Ευχαριστώ για την γνώση που έλαβα και την δύναμη να συνεχίσω!»

«Πρωτόγνωρη εμπειρία! Καινούργιος τρόπος σκέψης! Δοκίμασα τον εαυτό μου! Πάρα πολύ ωραία! Ευχαριστώ!»

Be Social! Share this.